• De Ongedierte Bestrijder is een landelijk actief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm en boktor

  • De specialist in houtworm- en boktorbestrijding van Nederland

  • Heeft u last van de boktor? De Ongedierte Bestrijder is gespecialiseerd in boktor bestrijding.

  • Klik hier voor meer informatie over de houtworm en houtworm bestrijding

Stofluis & Rietmijten in rieten dakenrieten daken

Wij hebben ons, door het groeiende aantal problemen, gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte in rieten daken, zoals stofluis en rietmijten. Vaak wordt er gezegd dat er niks aan te doen is.

Echter wij zijn, samen met een aantal rietdekkers, hiermee aan de slag gegaan en kunnen ervoor zorgen dat, totdat de plaag uit zichzelf oplost (plm. 2 a 3 jaar), u in de woning weinig hinder ondervind. Velen gingen u voor en ervaren het als een aangename oplossing.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ook kunt u uw rietdekker bekend maken met De Ongedierte Bestrijder, zodat hij contact met ons kan op nemen en wij u van deze plaag kunnen afhelpen.


Algen & Mossen

Rieten daken preventief behandelen tegen algen en mossen is de beste oplossing om uw dak een langere levensduur te geven. Dit is een kleine investering, die u op termijn zeker weer terug verdient, omdat reparaties aan uw dak langer uitblijven. Is uw dak al aangetast, dan kunt u uw rietdekker opdracht geven voor groot onderhoud. Het mos wordt verwijderd en uw dak lijkt perfect.

Toch zult u uw dak curatief moeten behandelen met een algendoder, omdat er altijd sporen in het rieten dak blijven bestaan en er, binnen zeer korte tijd, weer algengroei zal onstaan. Het gevolg is dat u vaker groot onderhoud moet uit laten voeren dat ten koste van het dak gaat, dat steeds dunner wordt.

Wij kunnen een behandeling tegen algen en mossen voor u uitvoeren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ook kunt u uw rietdekker bekend maken met De Ongedierte Bestrijder zodat hij contact met ons kan op nemen.